Top Sport

Патрик Хед

Крај на една славна приказна – Вилијамс продаден на американски инвеститори

Вилијамс Ф1, формула 1 тимот основан од двајца техничари кои сега имаат титула Сер, Френк Вилијамс и Патрик Хед пред …

Крај на една славна приказна – Вилијамс продаден на американски инвеститори Прочитај повеќе

Scroll to Top