Top Sport

Политехника Јаши

Романски ветерани ги потпишаа договорите на дрво! (видео)

Од Романија ни доаѓа најдобрата видео-вест денеска, потпишувањето на новите договори на сосема необичен начин. Вветераните Андреј Кристеа (36) и …

Романски ветерани ги потпишаа договорите на дрво! (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top