Порденоне му врачи „отказ“ на клупскиот грб

Клубот што се натпреварува во италијанската Сероја Ц, Порденоне, стана вистински хит откако реши да го „отпушти“ клупскиот грб и …

Порденоне му врачи „отказ“ на клупскиот грб Прочитај повеќе