Мизерија за Про Пјаченца – вчера загубија 20:0, денеска исфрлени од Серија Ц (видео)

Лега Про, професионалната италијанска фудбалска лига, и официјално го исфрли тимот на Про Пјаченца од Серија Ц, откако во неделата …

Мизерија за Про Пјаченца – вчера загубија 20:0, денеска исфрлени од Серија Ц (видео) Прочитај повеќе