Филип Лазаров позитивен на КОВИД-19

Македонскиот репрезентативец, Филип Лазаров, кој настапува во германскиот клуб Ратингер бил позитивен на корона вирус враќањето од Македонија во Германија, …

Филип Лазаров позитивен на КОВИД-19 Прочитај повеќе