Top Sport

Рикардо Карваљо

Карваљо: Мурињо е истиот, но сега фудбалерите имаат повеќе моќ

Поранешниот португалски фудбалер Рикардо Карваљо, кој сега е помошник-тренер на Андре Вилаш-Боаш во Марсеј вели дека неговиот поранешен тренер Жозе …

Карваљо: Мурињо е истиот, но сега фудбалерите имаат повеќе моќ Прочитај повеќе

Scroll to Top