Top Sport

Рубин Казан

По страшниот судир – зарем требаше Јевтиќ да умре за црвен картон?

Поранешниот руски селектор, Леонид Слутски беше шокиран од случките на меч од рускиот куп, кога Дарко Јевтиќ доби страшна повреда …

По страшниот судир – зарем требаше Јевтиќ да умре за црвен картон? Прочитај повеќе

Scroll to Top