Пол Сколс на клупата на клубот каде што е ко-сопственик

Пол Сколс е поставен како привремен тренер на Салфорд сити, клубот во кој е ко-сопственик со „класата од ’92“ на …

Пол Сколс на клупата на клубот каде што е ко-сопственик Прочитај повеќе