Запознајте ги жените кои ќе судат на Светското првенство во Катар

За прв пат во историјата на светските првенства во фудбал, машките натпревари на Светското првенство во Катар ќе ги судат …

Запознајте ги жените кои ќе судат на Светското првенство во Катар Прочитај повеќе