Top Sport

Саша Обрадовиќ

Монако потврди дека Обрадовиќ ја презема Звезда

Иако на денешната прес-конференција, претседателот на Црвена звезда, Небојша Човиќ одбиваше да го открие името на новиот тренер на кошаркарскиот …

Монако потврди дека Обрадовиќ ја презема Звезда Прочитај повеќе

Scroll to Top