Тројца шпански фудбалери се соочуваат со пет годишни затворски казни

Тројца шпански фудбалери се соочуваат со пет годишни затвориски казни поради сексуалниот скандал што се случил пред речиси две години. …

Тројца шпански фудбалери се соочуваат со пет годишни затворски казни Прочитај повеќе