Хамилтон воодушевен од прогресот на Леклер и Норис

Луис Хамилтон вели дека сака да им помогне на своите млади ривали како Шарл Леклер и Лендо Норис, бидејќи треба …

Хамилтон воодушевен од прогресот на Леклер и Норис Прочитај повеќе