Скандал во Тетово: Навивач влезе во терен и му удри шлаканица на играч

Во Македонија кога ќе играш фудбал, можно е да добиеш и шлаканица од навивач. Скандал се случи денеска во Тетово …

Скандал во Тетово: Навивач влезе во терен и му удри шлаканица на играч Прочитај повеќе