Билапс е нов тренер на Портланд

Поранешниот Ол-стар, Шонси Билапс стана нов тренер на Портланд трејлблејзерс, откако помина само една сезона како асистент-тренер во тимот на …

Билапс е нов тренер на Портланд Прочитај повеќе