Чилеанскиот „измамник“ вели честа му е чиста (видео)

Напаѓачот на Универзидад де Консепсион, Жан Менесес го имаше едно од најнверојатните „паѓања“ за да помогне неговиот клуб да стигне …

Чилеанскиот „измамник“ вели честа му е чиста (видео) Прочитај повеќе