На само 31 годинa почина европската шампионка во стрелаштво, Момчиловиќ

Повеќекратната европска шампионка во стрелаштво, Србинката Бобана Момчиловиќ-Величковиќ починала на 31 година по кратка и тешка болест, потврди Стрелачкиот сојуз …

На само 31 годинa почина европската шампионка во стрелаштво, Момчиловиќ Прочитај повеќе