Без Бајлс, Американката Суни Ли е гимнастичката кралица од Токио

Суниса Ли стана петтата Американка во низа која ја освојува титулата во повеќебојот во гимнастиката, совладувајќи ја Бразилката Ребека Андраде, …

Без Бајлс, Американката Суни Ли е гимнастичката кралица од Токио Прочитај повеќе