Авеш ја зголеми мизеријата на Спортинг со титула во Таса де Португал (видео)

Неделата во која беа нападнати од сопствените фанови, во која полицијата покрена истрага за корупција во клубот, фудбалерите на Спортинг …

Авеш ја зголеми мизеријата на Спортинг со титула во Таса де Португал (видео) Прочитај повеќе