Словенецот Тим Зајц со неверојатен лет стана светски првак

Заврши Светското првенство во скијачки скокови што се одржува на Планица, а вечерва Словенците имаа голема причина за славење. Тим …

Словенецот Тим Зајц со неверојатен лет стана светски првак Прочитај повеќе