УЕФА ги објави носителите за Лигата на нации – Македонија носител во Лигата Д

Ждрепката за новото натпреварување на УЕФА, Лигата на нации ќе се одржи на 24 јануари во Лозана, во кое Македонија …

УЕФА ги објави носителите за Лигата на нации – Македонија носител во Лигата Д Прочитај повеќе