Формирана е Унија на европски клубови

Европските фудбалски клубови кои се чувствуваат маргинализирани од богатите клубови од Лигата на шампионите, Европската фудбалска унија (УЕФА) и Европската …

Формирана е Унија на европски клубови Прочитај повеќе