На 80 години почина легендата на Њујорк никс, Вилис Рид

Вилис Рид, легендарниот поранешен капитен и центар на Њуојорк никс, кој го предводеше тимот до единствените две светски титули, почина …

На 80 години почина легендата на Њујорк никс, Вилис Рид Прочитај повеќе