Зенит ги трошат парите од трансферот на Паредес

Преодниот рок кој синоќа заврши во најголемиот дел од европа, се уште трае во Русија. Во петокот Зенит од Санкт …

Зенит ги трошат парите од трансферот на Паредес Прочитај повеќе