Top Sport

Винсент Крихмаер

Крихмаер го „крал“ на легендарниот спуст во Венген (видео)

Австриецот Винсент Крихмаер имаше речиси совршена трка за да триумфира на елитниот спуст во швајцарскиот Венген и тоа со првиот …

Крихмаер го „крал“ на легендарниот спуст во Венген (видео) Прочитај повеќе

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц! (видео)

Австриските колеги Винсент Крихмаер и Матијас Маер ја поделија победата во спустот на финалето од Светскиот куп во шведскиот ски-центар …

„Реми“ во спустот во Оре, спусташкиот глобус за Фојц! (видео) Прочитај повеќе

Scroll to Top