Врвот на иронијата – фудбалскиот клуб Вухан зал избега од Шпанија поради корона вирусот

Кинескиот фудбалски клуб Вухан зал го прекина својот тренинг-камп во Шпанија поради стравувања од корона вирусот и се врати во …

Врвот на иронијата – фудбалскиот клуб Вухан зал избега од Шпанија поради корона вирусот Прочитај повеќе