Top Sport

Заедничка цел

И Тимо Вернер ќе дава дел од својата плата во „Заедничка цел“

Тимо Вернер стана првиот фудбалер на Челси кој се приклучи на иницијативата на Хуан Мата „Заеничка цел“, со која фудбалерите …

И Тимо Вернер ќе дава дел од својата плата во „Заедничка цел“ Прочитај повеќе

И претседателот на УЕФА се приклучи на „Заедничка цел“ на Мата

Претседателот на УЕФА, Словенецот Александер Чеферин се приклучи на добротворната иницијатива „Заедничка цел“ на Хуан Мата и се обврза да …

И претседателот на УЕФА се приклучи на „Заедничка цел“ на Мата Прочитај повеќе

„Заедничка цел“ на Мата доби уште двајца потписници

Добротворната иницијатива „Заедничка цел“ на шпанскиот фудбалер Хуан Мата доби на сила откако Чарли Дениелс и Алфи Мосон станаа првите …

„Заедничка цел“ на Мата доби уште двајца потписници Прочитај повеќе

Scroll to Top