ЕП: Британците „растурија“ во спринтот, Полјаците во фрлачките дисциплини (видео)

Дајна Ашер-Смит победи во трката на 100 метри, додека Жарнел Хјуз го победи својот сонардоник Рис Прескод во машката трка …

ЕП: Британците „растурија“ во спринтот, Полјаците во фрлачките дисциплини (видео) Прочитај повеќе