„Егото на Мбапе е најголемиот проблем на Франција!“

„Надуеното его“ на Килијан Мбапе е најголемиот проблем на француската репрезентација и на Дидиде Дешам на ЕУРО, тврди поранешниот француски …

„Егото на Мбапе е најголемиот проблем на Франција!“ Прочитај повеќе