Поранешниот бразилски челник Марин осуден на четири години затвор

Поранешниот претседател на Фудбалската федерација на Бразил (ЦБФ), Жозе Марија Марин, поради рекетирање и корупција во ФИФА е осуден на …

Поранешниот бразилски челник Марин осуден на четири години затвор Прочитај повеќе