Top Sport

Златко Сарачевиќ

Капитенката на Подравка не можеше да ги сопре солзите за Сарачевиќ

Капитенката на Подравка, Драгица Џоно, не можеше да ги заддржи солзите кога зборуваше за својот покоен тренер, хрватската ракометна легенда …

Капитенката на Подравка не можеше да ги сопре солзите за Сарачевиќ Прочитај повеќе

Scroll to Top