ЗОИ Пјонгчанг: Запалено знамето на Северна Кореја

Проамериканските жители на Јужна Кореја протестирале во бизина на Олимпискиот парк во Пјонгчанг поради учеството на Северна Кореја на Зимските …

ЗОИ Пјонгчанг: Запалено знамето на Северна Кореја Прочитај повеќе