Top Sport

Зулузињо

ММА: Само во Русија – култниот Зулузињо со брутален удар, но и со пораз на поени

Како и секогаш, од Русија ни доаѓаат најлудите ММА борби, а овојпат на сцена е бразилскиот култен фајтер Зулизињо, кој …

ММА: Само во Русија – култниот Зулузињо со брутален удар, но и со пораз на поени Прочитај повеќе

Scroll to Top