Флерш остана со скршен ’рбет по шокантниот судир (видео)

По шокантниот судир, 17-годишната германска натпреварувачка во Формула 3, Софија Флерш доби посериозна повреда на ’рбетот по спектакуларниот судир на … Продолжи со читање Флерш остана со скршен ’рбет по шокантниот судир (видео)