Дали на Салах му станува навика „глумењето“? (видео)

Иако квалитетот на Мохамед Салах не може да биде донесен под сомнеж, неговото однесување во потрага за фаул или пенал, … Продолжи со читање Дали на Салах му станува навика „глумењето“? (видео)