Фиго и сопругата во топ-форма иако имаат над 40 години! (галерија)

Луиш Фиго има 46 години, а неговата сопруга Хелен Сведин 42, но очигледно двајцата многу внимаваат на својот изглед и … Продолжи со читање Фиго и сопругата во топ-форма иако имаат над 40 години! (галерија)