Top Sport

Фиго и сопругата во топ-форма иако имаат над 40 години! (галерија)

Луиш Фиго има 46 години, а неговата сопруга Хелен Сведин 42, но очигледно двајцата многу внимаваат на својот изглед и на својата физичка подготвеност, како што покажуваат последните фотографии од нивнито одмор на Бахамите.

Легендата на Реал Мадрид и на португалската репрезентација, Фиго е со шведскиот модел Сведин од 1996 година и имаат три деца заедно Даниела (родена 1999), Мартина (родена 2002) и Стела (родена во 2004), и очигледно животот е убав за двајцата.

 

View this post on Instagram

 

2018 you were good…Looking forward to 2019 💕

A post shared by Helene Svedin (@helenesvedinfigo) on

 

View this post on Instagram

 

I like it dark green. 😁

A post shared by Helene Svedin (@helenesvedinfigo) on

 

View this post on Instagram

 

Looking forward to this new year and all that comes with it!!🤙👌🎉

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

 

View this post on Instagram

 

Paradise!!🤟🏼😀

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

 

View this post on Instagram

 

After a swIm time for a siesta!!! 🤣🐷

A post shared by Luís Figo (@luis__figo) on

Scroll to Top