Фудбалска фарса во Трнава – Словачка имаше милост за данските аматери (видео)

Репрезентацијата на Словачка со лесни 3:0 ја совлада „скрпената“ данска репрезентација, за која играа аматерски фудбалери (дури и еден ’професионален јутјубер’), по несогласувањата со националната федерација. Бојкотот на главните дански ѕвезди значеше дека репрезентацијата мораше да најде фудбалери за закажаните мечеви или да ризикува исфрлање од Евро 2020, и за таа улога редовниот селектор Оге … Продолжи со читање Фудбалска фарса во Трнава – Словачка имаше милост за данските аматери (видео)