Како се слави кога ќе дознаеш дека играш против Реал Мадрид

Вообичаено кога ќе го добиеш Реал Мадрид како свој следен противник, на играчите и на тренерот ги фаќа главоболка како … Продолжи со читање Како се слави кога ќе дознаеш дека играш против Реал Мадрид