Канте не тренира – исплашен е од коронавирусот

Нголо Канте не тренирал со своите соиграчи, добил дозвола од клубот да остане дома. Францускиот репрезентативец бил исплашен од корoнавирусот. … Продолжи со читање Канте не тренира – исплашен е од коронавирусот