Лацио се претплатени на драми – Каиседо пак ги спаси од пораз од Јуве во 95. минута

Околу Лацио во последните денови имаше многу приказни околу нивното можно исфрлање од Серија А поради прекршување на КОВИД-протоколите, но … Продолжи со читање Лацио се претплатени на драми – Каиседо пак ги спаси од пораз од Јуве во 95. минута