Новиот авион на Лацио е подарок од бугарска компанија

Новиот авион кој го доби тимот на Лацио и со кој се фотографираше претсдателот на тимот, Клаудио Лотито, всушност е … Продолжи со читање Новиот авион на Лацио е подарок од бугарска компанија