Прекрасно фото! Давид Силва со својот син Матео

Давид Силва денеска на „Етихад“ го донесе неговиот едногодишен син Матео, кој помина пет месеци во болница откако беше прерано … Продолжи со читање Прекрасно фото! Давид Силва со својот син Матео