Top Sport

Прекрасно фото! Давид Силва со својот син Матео

Давид Силва денеска на „Етихад“ го донесе неговиот едногодишен син Матео, кој помина пет месеци во болница откако беше прерано породен.

Силва минатата година имаше тежок период, кога постојано патуваше на релација Шпанија-Англија, признавајќи дека синчето се бори за живот и дека ситуацијата е „ден за ден“.

Сега, пет месеци подоцна, очигледно сѐ е во ред со малиот Матео!

Давид Силва откри дека прерано родениот син се бори за живот!

Scroll to Top