Ресторанот на судијата Џакомели на удар на фановите на Лацио

Позицијата на фудбалски судија никогаш не е лесна, посебно во Италија. Проблемот се комплицира кога покрај акцијата на фудбалскиот терен … Продолжи со читање Ресторанот на судијата Џакомели на удар на фановите на Лацио