Шведскиот АИК Стокхолм ќе почне да нуди доживотни билети!

Шведскиот шампион АИК Стокхолм објави дека ќе почне да продава доживотни сезонски билети пред стартот на сезоната 2019, која ќе … Продолжи со читање Шведскиот АИК Стокхолм ќе почне да нуди доживотни билети!