Ворнок: Глумењето на Салах беше за оценка 9.9! (видео)

Менаџерот на Кардиф, Нил Ворнок не беше воодушевен од пеналот кој беше досуден против неговиот тим при 0:2 поразот од … Продолжи со читање Ворнок: Глумењето на Салах беше за оценка 9.9! (видео)