Кирјос: Ѓоковиќ никогаш нема да биде Г.О.А.Т, па тој мене не може да ме победи

Ник Кирјос продолжи вербално да го напаѓа Новак Ѓоковиќ. Откако пред два дена Кирјос рече дека Ѓоковиќ е будала, во … Продолжи со читање Кирјос: Ѓоковиќ никогаш нема да биде Г.О.А.Т, па тој мене не може да ме победи