Одеднаш сите сакаат карлинг! Запознајте ја Анастасија Бризгалова (галерија)

Карлингот сигурно не е на листата на најпопуларните олимписки зимски спортови, меѓутоа многу фанови одеднаш најдоа причина да го гледаат олимпиското натпреварување. Причината има име – Анастасија Бризгалова. Русија е суспендирана од Олимпијадата во Пјонгчанг, така што спортистите од оваа земја се натпреваруваат под името „Олимписки спортисти од Русија“, и Бризгалова е една од нив, … Продолжи со читање Одеднаш сите сакаат карлинг! Запознајте ја Анастасија Бризгалова (галерија)