ЗОИ Пјонгчанг: Фуркад со фото-финиш стана најголемиот француски олимпиец (видео)

Биатлонската легенда Мартин Фуркад стана најуспешниот зимски олимпиец во историјата на Франција, по драматичното злато на 15 километри со масовен … Продолжи со читање ЗОИ Пјонгчанг: Фуркад со фото-финиш стана најголемиот француски олимпиец (видео)