Погледни

Пинг-понг тренингот на Петр Чех

Не е лесно да си голман - твоите грешки секогаш се бројат, а интервенциите ретко заслужуваат аплаузи. Петр Чех покажува дека е тешко и...
81,907FansLike

ПОГЛЕДНИ

ПРЕПОРАЧАНО